Šola v naravi – Terme Snovik

PETI DAN:

Čaka nas še zadnje plavanje, pakiranje in razglasitev. Načrtovan odhod iz Snovika je ob 13.45, tako da nas v Šmartnem pričakujte okoli 14.30. Se že veselimo!

ČETRTI DAN:

Tudi danes nam je vreme služilo. Veter je v višave pognal naše zmaje, borbenost pa je pripomogla k odličnim rezultatom v plavanju. Srebrna doba se je začela, saj smo imeli kar 29 srebrnih, 15 bronastih in 9 zlatih delfinčkov. Zvečer smo se zabavali ob kvizu, otroci pa so navdušili s svojimi inovativnimi frizurami.

TRETJI DAN:

Zjutraj nas je zbudil dež, ki pa ga je hitro pregnalo sonce. Lotili smo se izdelave zmajev, na bazenu pa smo pridno nabirali “kilometrino” in vadili za “delfinčke”, ki nas čakajo v četrtek. Popoldan smo se odpravili na pohod po trim stezi, kjer smo mimogrede naredili še vaje za moč. Sledil je težko pričakovani sladoled, nato pa še večerno kopanje, igranje vaterpola in drugih zabavnih iger na bazenu. Utrujeni smo popadali v postelje.

DRUGI DAN: Danes so se nekateri za dobro jutro odpravili na tek, ostali pa so razgibali možgane z uganko. Na bazenu smo se učili novih tehnik plavanja, medtem ko so drugi pisali razglednice in spoznavali rastline v okolici. Za las smo se izognili nevihti. Zvečer smo se nasmejali in razmigali ob športno-zabavnih igrah.

PRVI DAN:

Naši petošolci so danes začeli s šolo v naravi v Termah Snovik. Pričakalo nas je lepo vreme. Plavali smo dopoldan in popoldan, preizkusili smo oba bazena in tudi tobogane, kjer smo zelo uživali. Tudi hrana je odlična. Zvečer smo se zabavali ob nastopih učencev, ki so nam pripravili zabavni večer. Lepo vas pozdravljamo!

(Skupno 287 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja