Izbira neobveznega izbirnega predmeta za šolsko leto 2018/19

(za učence 4., 5. in 6. razredov v šolskem letu 2018/19)

neobvezni_3

 

 

 

 

 

Šola bo v skladu z Zakonom o spremembah in dopolnitvah Zakona o osnovni šoli v šolskem letu 2018/19 ponudila naslednje neobvezne izbirne predmete: drugi tuji jezik NEMŠČINA, ŠPORT, TEHNIKA, UMETNOST in RAČUNALNIŠTVO.

[button link=”https://sites.google.com/a/os-smartno.si/neobvezni-izbirni-predmeti/” bg_color=”green”]OPISI PREDMETOV[/button]

Neobvezni izbirni predmeti (NIP) se ocenjujejo in ocena je zapisana v spričevalu. Pouku tujih jezikov sta namenjeni dve uri tedensko, ostalim predmetom pa po 1 ura. Učenec si lahko izbere največ dve uri pouka neobveznih izbirnih predmetov  tedensko, lahko tudi eno uro ali pa sploh ne obiskuje izbirnih predmetov. Ko se učenec odloči za pouk neobveznih izbirnih predmetov , ga je dolžan obiskovati do konca šolskega leta. Učitelj vodi evidenco prisotnosti enako kot za obvezne predmete. Pouk neobveznih izbirnih predmetov  bo potekal po pouku ali pred poukom.

V septembru lahko učenec izjemoma spremeni izbiro na podlagi pisne vloge staršev, če s tem ne poruši organizacije ali sestave skupin.

 

Prosim, izpolnite izjavo in jo vrnite razredničarki do 23. aprila 2018.

Pomočnica ravnatelja:

Andreja Dolenec

(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja