Letna šola v naravi

Četrti dan smo že dopoldan začeli z opravljanjem “delfinčkov”. Nato pa smo se z veseljem pognali po toboganih. Popoldan smo izvedli še plavalno tekmovanje. Izdelali smo tudi padala, ki smo jih skupaj spustili z naših balkonov. Sedaj nas čaka še kviz in podelitev diplom ter še zadnja noč v Snoviku. Planiran prihod v Šmartno je jutri okoli 14.30. Lep pozdrav do takrat!

Tretji dan smo bili zelo fizično aktivni. Poleg neobveznega jutranjega teka, smo veliko plavali, popoldan pa odšli na pohod po bosonogi poti in trim stezi. Zvečer smo se odpravili še na nočno kopanje. Na bazenu nas je obiskal tudi palček Snoviček, hmmm, le kdo bi to lahko bil???

         

Drugi dan smo bili v pričakovanju nevihte, ki pa nas je na srečo obšla, tako da smo lahko izpeljali vse aktivnosti na prostem. Na bazenu pridno nabiramo plavalno kondicijo. Lotili smo se izdelave zmajev in jih tudi preizkusili. Zvečer smo se zabavali ob štafetnih igrah in pred spanjem umirili z branjem.

Prvi dan hitro je minil. 2x smo plavali v notranjem bazenu, zunanji bazen pa še pripravljajo na odprtje. Večerni program so nam pripravili učenci, ki so se z zanimivimi točkami predstavili po sobah. Vsi prisotni pošiljamo lepe pozdrave iz Snovika!

(Skupno 1.244 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja