SCHOOL GARDENS FOR FUTURE CITIZENS / ERASMUS +, KA 201

S ponosom sporočamo, da smo na OŠ Šmartno pod Šmarno goro pridobili nov mednarodni evropski projekt iz programa Erasmus+. S partnerji iz Španije, Portugalske, Grčije in Romunije smo sklenili projektno partnerstvo, ki bo trajalo od januarja 2019 do avgusta 2021.

Učencem in učiteljem bomo v projektu ponudili avtentično izkušnjo sodelovanja z mednarodnimi institucijami, ki se bo sprva začela v okviru šole, sčasoma pa bo segla preko meja šole v lokalno in mednarodno skupnost. Pričakujemo, da bo projekt poleg bogatega in inovativnega vsebinskega dela omogočil pridobivanje novih medkulturnih in jezikovnih izkušenj tako za učence, učitelje in lokalno skupnost.

Kratka vsebina projekta: Inovativni cilj projekta je kombinacija realnega in virtualnega sveta s pomočjo uvajanja in preizkušanja pilotske inovativne tehnologije, ki vrt preko virtualnega okolja prenese v učilnico. S tem omogoča opazovanje vrta in delo na njem v obliki računalniških podatkov, s katerimi si učitelj lahko oblikuje lastna učna gradiva in povezuje delo izven učilnice s predpisanimi učnimi cilji svojega predmeta.

(Skupno 131 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja