CŠOD Medved – 4. razred

V četrtek smo se prebudili v deževno jutro, vendar nas to ni prav nič motilo. Polni energije smo se v kuhinji lotili priprave različnih vrst piškotov in sadne solate. Nato smo se lotili izdelovanja raket, katere bomo jutri zjutraj spustili v “vesolje”.

Spoznali smo tudi Lunine mene in izdelali sončno uro. Zvečer smo se do solz nasmejali, ko so otroci naredili svojo predstavo. Za zaključek večera pa smo še plesali ob dobri glasbi.

Jutri nas čaka še srečanje z domačimi živalmi v domu, obisk bližnje kmetije, spust po “adrenalinskem” toboganu v neznano, podelitev priznanj, nato pa se bomo usedli na avtobus in se odpeljali proti Šmartnem. JUHUHU!

 

 

V sredo smo se po odličnem zajtrku odpravili na daljši pohod, med potjo smo si ogledali kraške pojave, srečali krave in občudovali lepote narave. V času počitka smo glasno navijali za naše košarkaše, popoldne pa smo v gozdu izdelali bivake.

 

V torek smo dopoldne plezali, pisali razglednice in raziskovali življenje v bližnjem potoku. Popoldne smo se podali na orientacijski pohod in uspešno reševali naloge na poti. Zvečer smo skozi teleskop opazovali Luno, Saturn in zvezde.

Prvi dan tabora je uspešno za nami. V sončnem vremenu smo spoznali okolico doma, na sprehodu opazovali zanimive živali in se seznanili z osnovami orientacije v naravi. Pred spanjem smo se podali na večerni pohod s svetilkami.

(Skupno 150 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja