English in Action

Obveščamo vas, da bo tudi letos na naši šoli od 21. 8. do 25. 8. 2017 potekal enotedenski intenzivni tečaj angleškega jezika, ki ga bo izvedla organizacija ENGLISH IN ACTION, s sedežem v Angliji. Prejšnji teden so bili učenci že deležni predstavitve delavnic s strani ene izmed njihovih predavateljic in po odzivu sodeč so bili zelo navdušeni.

Programa se lahko  udeležijo učenci od 2./3. do 7. /8. razreda in ne nujno le učenci naše šole.

Prijavnico s ceno tečaja bodo vsi  zainteresirani dobili v šoli, lahko pa si jo natisnete TUKAJ in jo oddate razredničarki najkasneje do 15. 6. 2017. Po prijavi boste prejeli vse nadaljnje informacije.

Aktiv anglistov

 

Organizacija English in Action, s sedežem v mestu Canterbury, že 25 let izvaja tečaje angleškega jezika v več kot 500 različnih šolah, v 26 državah. Organizacija English in Action je edina priznana ponudnica tečajev angleškega jezika v šolah. Priznanje ji je dodelilo združenje EAQUALS (Evropsko združenje kvalitetnega jezikovnega izobraževanja), ki v Evropi postavlja merila dobrih ponudnikov jezikovnega izobraževanja.

Teden z organizacijo English in Action je iz finančnega vidika odlična alternativa jezikovnim tečajem v tujini. Otroci po tečaju govorijo angleško bolj tekoče, bolj samozavestno, imajo pa tudi več motivacije za pogovor v angleškem jeziku. Na tečaju bodo spoznavali nove jezikovne elemente, prav tako pa tudi ponavljali besedišče in strukture, ki so jih spoznali v šoli. Delovni zvezki organizacije English in Actionso primerni znanju in starosti vašega otroka, vsebujejo pa teme, ki so otrokom zanimive, oziroma teme, o katerih bi se otroci pogovarjali tudi v svojem prostem času.

O TEČAJU

  • Otroci bodo obkroženi z angleškim jezikom in britansko kulturo
  • Poučevali jih bodo kvalificirani učitelji – domači govorci, ki bodo prileteli naravnost iz Anglije
  • Intenzivno delo – 6 učnih ur na dan
  • Zabavne poučne aktivnosti, diskusije, kvizi, predstavitve, projektno delo in gledališka igra
  • Delovni zvezek, mapo in svinčnik prejmejo učenci na začetku tečaja
  • Končni nastop – vabljeni boste k ogledu nastopa vašega otroka, ki bo prepeval, pripovedoval in igral v angleškem jeziku
  • Priznanje ob zaključku tečaja za vsakega otroka

 

 

(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja