Tradicionalni slovenski zajtrk

V petek, 17. 11. 2017, smo v okviru Dneva hrane že šesto leto zapored izvedli Tradicionalni slovenski zajtrk. Med, maslo, mleko, jabolko in kruh so našemu telesu zagotovili dovolj energije, da smo se ta dan lahko učili, igrali in ustvarjali.

Obiskali so nas tudi ljudje iz naše  šolske okolice, ki so vsak na svoj način povezani s hrano. Učenci razredne stopnje se zahvaljujemo čebelarju Tometu, ga. Okorn, ga. Bitenc, g. Marjanu Novaku in Jožetu Gradu, za pokušino njihovih izdelkov, predstavitve izdelave in predelave, učni uri kuhanja  žgancev, preprosti izdelavi masla  ter predstavitvi kmetije.

Larisa Stražiščar Rogelj, koordinatorka projekta

 

(Skupno 126 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja