TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK

Dan hrane smo letos na naši šoli obeležili z Odprto kuhinjo.  Gostje so neskončno razvajali naše borbončice, in sicer

ga. Okorn z žganci,

 ga. Bokal s čežano,

ga. in g.Bitenc z domači izdelki iz mleka in domačim kruhom,

g.Tome z različnimi  okusi medu,

ga. in g.Šilc sta ročno izdelovala rezance,

ga. Dolar nam je pripravila vegansko mleko in čokoladni namaz,

Žan pa  je predstavil kmetijo Bitenc.

 

Preživeli smo lepo dopoldne.

Po koncu lahko rečem le še hvala vsem, ki ste karkoli prispevali ta dan.

Larisa Stražiščar Rogelj

         

(Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja